Petitie voor behoud van GP van België

De GP van België en het circuit van Spa-Francorchamps staan nog maar eens ter discussie.
Maar liefst 30.000 mensen zouden hun aandacht al aan de petitie hebben geschonken en dat vooral omwille van de opbrengsten die het jaarlijks evenement in de omgeving van het circuit van Spa met zich weet mee te brengen. Het circuit maakt eveneens onderdeel uit van de geschiedenis van de sport. Volgens eerdere berichten zouden de mensen die in de omgeving van het circuit wonen hun beklag hebben gedaan inzake de geluidsoverlast die het circuit met zich weet mee te brengen. Deze persberichten zouden de grootste reden zijn geweest voor het oprichten van deze petitie. De persberichten zouden dus niet meer dan geruchten geweest zijn.

“We willen enkel bevestigen dat we geen last ondervinden van het circuit en ook niet van de werken die er plaatsvinden”, aldus één van de oprichters van de petitie.

Indien ook u de toekomst van de Belgische Grand Prix wenst te verzekeren kan u alvast uw bijdrage leveren door te surfen naar http://www.defendonsfrancorchamps.be/onderteken-petitie-circuit-spa-francorchamps.html om daar de petitie te ondertekenen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}