Petrov voelde zijn benen niet na de crash

Vitaly Petrov crashte tijdens de slotfase van de GP van Monaco. Even zag het er erg slecht uit maar uiteindelijk viel alles nog mee.
image

Het raceweekend in Monaco werd meermaals opgeschrikt door hevige crashes. Ook vandaag was het weer prijs met een crash waarin ondermeer Vitaly Petrov betrokken was.

De ziekenwagen kwam op de baan en het duurde lang alvorens Petrov uit de wagen werd gehaald. Dat deed het slechtste vermoeden, maar uiteindelijk viel het dus mee. Petrov houdt geen grote verwondingen over aan zijn crash, al voelde hij vlak na de crash even zijn benen niet goed.

“Eerst en vooral wil ik al mijn fans voor hun beste wensen bedanken, alsook de medische teams van het circuit. Ik wil ook het ziekenhuis bedanken voor de snelle en vriendelijke opvang,” zei Petrov in een reactie.

“Het was een serieuze impact en ik kon even na de crash mijn benen niet goed voelen. Ik oordeelde dan ook dat het beter was dat het medische team me zou assisteren bij het verlaten van de wagen. Ik kon me immers moeilijk bewegen in de wagen en mijn benen zaten gekneld.”

“Ik verloor het bewustzijn niet maar ik had heel wat pijn.”

Gelukkig stelt Petrov het dus goed en zal hij waarschijnlijk gewoon kunnen deelnemen aan de GP van Canada.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print