Pierre Gasly: “Ik ben terug bij mijn Italiaanse familie”

Pierre Gasly werd door Red Bull teruggestuurd van Red Bull Racing naar Toro Rosso. De Fransman blikt echter positief vooruit naar de volgende race en wil zo goed mogelijk proberen presteren.


“De zomerpauze is voorbij en ik ben terug bij mijn Italiaanse familie voor de rest van het seizoen. Ik ben blij dat ik opnieuw met Toro Rosso mag samenwerken,” aldus Gasly in de preview van Toro Rosso op de GP van België.

“Ik heb enkele weken kunnen rusten en kunnen trainen om me voor te bereiden op de resterende negen races van het seizoen, races waarin ik mijn uiterste best wil doen voor het team.”

“Het was leuk om wat vrijaf te hebben en te kunnen nadenken over het eerste deel van het seizoen. Nu ben ik echter volledig gefocust op de rest van het seizoen en klaar om er opnieuw voluit voor te gaan.”

De voorbije weken heeft Gasly zich samen met Toro Rosso volop voorbereid op zijn eerste race van zijn hernieuwde samenwerking met het Italiaanse team.

“We zijn deze week bezig geweest met de voorbereidingen van de rest van het raceweekend. Ik ben naar de fabriek geweest om met de engineers te praten en mijn racezitje te passen. Ik probeer zo goed mogelijk voorbereid te zijn,” aldus Gasly.

“Na de zomerpauze wordt het zeer leuk om opnieuw te racen, zeker op mijn favoriete circuit van het seizoen: Spa.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022