Pirelli gaat F1-bolide verkopen via Ebay

Binnnenkort kan je op Ebay een bod doen op een F1-bolide, al zal je uiteraard diep in je geldbuidel mogen tasten …
image
De Italiaanse bandenfabrikant Pirelli kocht onlangs een F1-bolide van het HRT F1 Team. Het team deed de boeken dicht en kwam dit seizoen niet meer aan de start. Alle activa werden verkocht, waaronder de F1-bolides.

Ondermeer Pirelli kocht dus een exemplaar en het was van plan om de wagen in de kleuren van Pirelli te schilderen en voor promotionele activiteiten te gebruiken. Die plannen zijn nu dus duidelijk gewijzigd.

Pirelli gaat de F1-bolide immers te koop aanbieden op Ebay en de gelden zullen voor een goed doel gebruikt worden.

“Er lijkt niet echt veel enthousiasme te zijn, wat erg jammer is,” zei Paul Hembery tegenover Reuters. “Onze marketingafdeling liet weten dat niemand de wagen echt wil gebruiken. Waarop ik voorstelde om hem op Ebay te plaatsen en de opbrengst te gebruiken voor een goed doel.”

“We zoeken een categorie op Ebay waarin we een F1-bolide te koop kunnen aanbieden. We zullen de aanbieding op Ebay vervolgens enkele maanden laten staan om zo veel mogelijk geld te verzamelen voor een goed doel.”

Wie trouwens hoopt om met de F1-bolide te kunnen rijden moeten we alvast teleur stellen. Het chassis van de HRT beschikt immers niet over een F1-motor.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print