Pirelli maakt bandencompounds komende races bekend

Bandenleverancier Pirelli heeft de bandencompounds bekendgemaakt waarmee de F1-teams de resterende races van het Europese gedeelte van de F1-kalender zullen afwerken.

Komend weekend staat de GP van Oostenrijk op het programma. Op de Red Bull Ring krijgen de teams de superzachte en zachte bandencompound ter beschikking. Pirelli heeft vandaag echter ook de bandencompounds bekendgemaakt waarmee de vier races daarna zal gereden worden.

Tijdens de GP van Groot-Brittannië, die doorgaat op het circuit van Silverstone, zal Pirelli net als vorig jaar de medium en harde bandencompound voorzien. Ook voor de GP van Hongarije en GP van België voorziet Pirelli dezelfde bandencompounds als vorig jaar. Op beide circuits zullen de medium en zachte bandencompound gebruikt kunnen worden.

Enkel op het circuit van Monza, waar de GP van Italië plaatsvindt, voorziet Pirelli andere banden dan vorig jaar. Dit jaar kunnen de teams de zachte en medium bandencompound gebruiken, vorig jaar was dat nog de medium en harde bandencompound.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer