Politie stuurt bus met Max Verstappen-fans terug naar Nederland, boetes van 350 euro uitgedeeld

Ondanks dat de politie had meegedeeld dat er dit weekend geen F1-fans in de buurt van het circuit van Spa-Francorchamps toegelaten worden hebben toch verschillende fans geprobeerd om in de buurt van het circuit te geraken.


Net als de vorige races wordt ook de GP van België achter gesloten deuren en dus zonder publiek afgewerkt. De federale politie had gewaarschuwd dat er een zogenaamde perimeter rond het circuit was afgezet waarin enkel F1-piloten, teamleden, F1-personeel en personeel van de organisatie zich mag begeven.

Ondanks de vele waarschuwing, waaronder via de sociale media, waagden zich toch verschillende F1-fans tot in de buurt van het circuit. Zo zou de politie een bus vol met fans van Max Verstappen tegengehouden hebben en teruggestuurd naar Nederland.

Daarnaast waagden zich ook verschillende fans in de bossen rondom het circuit van Spa-Francorchamps om de F1-bolides alsnog te proberen zien. Enkele personen werden odnerschept en kregen een boete van 350 euro gepresenteerd.

Volgens ons kan je met die 350 euro beter een ticket voor volgend jaar kopen …


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print