Problemen met motor van Mark Webber

De Australische Red Bull-rijder Mark Webber heeft vandaag de tweede oefensessie niet kunnen uitrijden omwille van een probleem met de motor van zijn RB6.
Voor Mark Webber zullen de vrij trainingen iets anders verlopen zijn dan voorzien. Tijdens de tweede oefensessie bleef zijn RB6 namelijk noodgedwongen in de garage staan en dat omwille van een technisch probleem met de motor die voorzien wordt door Renault. Webber ziet het probleem als een tegenslag maar hij hoopt dat de vrij trainingen die vandaag plaatsvonden toch voor de nodige data zorgden.

“Als rijder hoop je natuurlijk altijd dat je vrij training op vrijdag niet verloren zal gaan. Toch deed er zich een probleem met mijn motor voor en moest ik vandaag van op de zijlijn toekijken. Het is wel goed dat Vettel kon uitrijden om data te verzamelen. Zelf had ik graag het gedrag van de banden willen aanvoelen maar ik neem genoegen met de situatie omdat het erger zou zijn geweest indien onze motor het zou hebben begeven”, aldus Mark Webber.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}