“Race op Mickey Mouse-circuit kan onze beste race worden”

Max Verstappen blikt vooruit naar de GP van Hongarije die komend weekend plaatsvindt.

De Nederlander is blij dat hij opnieuw in zijn F1-bolide mag kruipen en gaat komend raceweekend hoopvol tegemoet. Verstappen reed al eerder op de Hungaroring en denkt dat het circuit goed bij de wagen van Toro Rosso past.

“Ik heb in een Formule 3-auto op de Hungaroring geracet en het is een beetje een Mickey Mouse baan. Ik kijk ernaar uit om er met een Formule 1-auto te racen. Volgens mij past het circuit goed bij onze auto en ik ben optimistisch dat we voor een goed resultaat kunnen vechten. Dit zou een van onze beste races van het seizoen kunnen worden,” zei Max Verstappen tegenover zijn officiële website.

Inhalen is echter erg moeilijk op de Hungaroring, dat beseft ook Verstappen. Max hoopt dan ook een goede kwalificatie te kunnen rijden.

“De kwalificatie speelt de sleutelrol van het weekend, omdat het in Hongarije tijdens de race erg moeilijk zal zijn om in te halen. Maar zoals altijd doe ik mijn best en waag ik een inhaalactie bij elke gelegenheid die zich voordoet. Ik heb iets van de stad gezien en het is een van de mooiste die we bezoeken. Na deze race hebben we onze zomerstop, maar dat is niet iets waar ik naar uitkijk: ik heb liever drie races meer dan drie weken vrij!”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed