Racing Point F1: “Geen interesse in Sebastian Vettel”

Bij het Racing Point F1 team gaan ze niet op zoek naar een nieuwe rijder voor 2021, ze hebben dan ook geen interesse in Sebastian Vettel.


Sergio Perez en Lance Stroll vormen momenteel het rijdersduo bij het Racing Point F1 team. De renstal wordt eind dit jaar omgevormd naar het fabrieksteam van Aston Martin maar dat betekent niet dat ze van plan zijn om het rijdersduo te veranderen.

Als het van teambaas Otmar Szafnauer afhangt rijden Perez en Stroll ook volgend jaar voor zijn renstal. Bij Racing Point hebben ze dan ook geen interesse in Sebastian Vettel die eind dit jaar vrij komt als rijder.

“Het zijn zeker en vast interessante weken voor de rijdersmarkt geworden, er waren enkele interessante headlines,” aldus Szafnauer tijdens een interview op de website van het Racing Point F1 team.

“Het zal zeker en vast de fans geëntertaind hebben en de media bezig gehouden maar vanuit ons standpunt zal de nadruk vooral liggen op de naamswijzigingen aan de toegangspoort van de fabriek en niet wat onze rijders betreft.”

“We kijken er naar uit om in de toekomst geschiedenis te schrijven met Aston Martin.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022