Räikkönen opnieuw op het podium

Kimi Räikkönen mocht vandaag in Singapore opnieuw op het podium staan als derde, naast Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo. De Fin kon het tempo van de koplopers niet volgen, maar is tevreden over het resultaat van het team.
image
Kimi Räikkönen startte de race als derde en eindigde die ook als derde, ook al was hij op zaterdag verrast om zijn derde plaats. De Fin had immers wat moeilijkheden met de wagen. Toch staat Räikkönen voor de tweede keer dit seizoen op het podium en met dit resultaat staat hij nu vierde in het klassement.

Räikkönen moet wel bekennen dat hij het tempo van Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo niet kon bijhouden. “Op vrijdag verliep alles nog goed, maar gisteren hadden we wat problemen. De derde startpositie kwam dan ook als een verrassing. Ook vandaag hadden we weer wat problemen, maar we hadden toch nog genoeg snelheid om de derde plaats veilig te stellen. Ik kon wel niets beginnen tegen de eerst twee. In het begin van elke run kon ik ze nog bijhouden, maar mijn banden werden al snel slecht. Dat is niet fijn. Maar als je geen al te goede dag hebt en toch nog derde wordt, dan is dat niet slecht. Het is vandaag ook een goede dag voor het team. Hopelijk kunnen we dit herhalen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}