Raikkonen: “F1 is niet mijn leven”

Kimi Raikkonen mag dan wel actief zijn in de droomwereld van zijn eigen fans, zelf aanziet hij de Formule 1 niet anders dan zijn dagelijkse job. Opnieuw ijskoude woorden dus van de Fin.
image

De comeback van Kimi Raikkonen verloopt voor alle duidelijkheid niet zo dramatisch als die van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher in 2010. In tegenstelling tot Schumacher was Raikkonen slechts twee seizoenen afwezig uit de sport. Het beklimmen van het podium in Bahrein was anders wel een serieuze opsteker. Al kende hij in 2007 een nog betere periode alvorens zijn eerste en enige wereldtitel te veroveren.

“Het seizoen verloopt niet slecht. Het maakt me ook niet uit of mensen me nu goed of slecht beoordelen. Een tweede plaats is uiteraard niet het beste resultaat maar gezien mijn veertiende startplaats blijf ik positief. Het team was zeer tevreden na afloop van de GP van Bahrein. We beschikken over een goede basis en wachten af naar ons resultaat tijdens de komende races. De sport speelt nu een rol in mijn persoonlijk leven. Ik heb inderdaad ook zelf een echt leven! Voor veel supporters is de F1 zowat hun leven, voor mij persoonlijk zeker niet”, aldus Kimi Raikkonen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print