Raikkonen: “Ferrari is niet snel genoeg”

Kimi Raikkonen kwalificeerde zich als vijfde voor de GP van Groot-Brittannië. Meer zat er niet in volgens de Fin en dat was vooral toe te schrijven aan een gebrek aan snelheid.

Voorafgaand aan het begin van het raceweekend hoopte Ferrari om op het circuit van Silverstone de strijd met Mercedes te kunnen aangaan. Na de kwalificatie moet Ferrari echter vaststellen dat dit waarschijnlijk niet zal lukken.

“Het is altijd moeilijk om op voorhand te weten wat er tijdens het weekend zal gebeuren,” zei Raikkonen na de kwalificatie. “Waar we ons momenteel bevinden is uiteraard niet ideaal maar het werd ook enigszins verwacht. Het was uiteindelijk ook redelijk tricky en dit is nu eenmaal het resultaat.”

“We zijn niet snel genoeg. Er is niet veel dat we er onder deze omstandigheden aan kunnen doen, met de hoeveelheid wind die er momenteel is, onder deze zeer tricky omstandigheden. Dit is waar we ons momenteel bevinden op dit circuit en onder deze omstandigheden. Hopelijk gaat het morgen iets beter en boeken we vooruitgang tijdens de race,” besluit de Fin.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}