Raikkonen hoopt op betere kwalificatie in India

Volgend weekend vindt de GP van India plaats. Kimi Raikkonen hoopt daar alvast de trend van minder goede kwalificaties te doorbreken …
image
Tijdens een interview op de officiële website van het Lotus F1 team blikt de Fin immers vooruit naar het volgend raceweekend. Raikkonen laat daarin verstaan dat hij een fan is van het Buddh International Circuit alsook van het eten in India. Van het land zelf heeft de Fin echter nog niet veel gezien.

Vorig jaar bracht Raikkonen immers het meeste van zijn tijd door in de F1-paddock en dat zal ook nu het geval zijn, zeker nu de Fin van een betere kwalificatie zijn hoofddoel heeft gemaakt.

“Jammer genoeg is het op zondag net iets moeilijker wanneer je geen al te beste kwalificatie achter de rug hebt.,” aldus Raikkonen. “Laat ons hopen dat we eindelijk alles juist krijgen tijdens de kwalificatie in India. De voorbije vijf kwalificaties waren immers niet echt goed te noemen. Indien dat niet het geval is dan zal het op zondag in India opnieuw erg moeilijk worden. Uiteraard blijven we wel pushen. Indien we onze kwalificatie goed krijgen dan kunnen we er op zondag pas echt voor gaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print