Raikkonen overweegt misschien terugkeer naar F1

De Finse WRC-rijder Kimi Raikkonen zal pas later dit seizoen beslissen of hij terug actief wil worden in de F1. Liefst zou hij de sport eerst nog zien veranderen.
Kimi Raikkonen denkt nog niet na over komend seizoen. De voormalig Ferrari-kampioen geniet op dit ogenblik van de WRC waar in zijn ogen alles veel relaxer zou verlopen. Zijn start in de WRC verliep niet bepaald perfect maar verbetering toont zich de laatste tijd duidelijk.

Raikkonen verliet de F1 vorig seizoen omdat hij van mening was dat alle goede rijders de sport zowat zouden verlaten hebben. Ook wilde geen van de huidige teams aan de voorwaarden van de Fin voldoen. De F1 op zich kan volgens Raikkonen ook maar best 20 jaar terug in de tijd duiken.

“De F1 zou eigenlijk 20 jaar terug in de tijd moeten kunnen duiken want dan zou alles even relax verlopen als in de WRC. Beide klasses zijn professioneel maar op een duidelijk andere manier. Ik weet nog niet wat ik komend seizoen zal verkiezen maar in de WRC begin ik nu steeds beter te presteren. Ik heb sowieso geen haast en ik zal mijn mogelijkheden goed in overweging gaan nemen om te achterhalen wat voor mij persoonlijk het beste zou zijn”, aldus Kimi Raikkonen die in 2007 de wereldtitel behaalde in de F1.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}