“Reacties op dood van F2-piloot Anthoine Hubert waren overdreven”

Volgens de Nederlander Olav Mol werd er op het overlijden van Anthoine Hubert na zijn crash op het circuit van Spa-Francorchamps overdreven gereageerd.


2019 was opnieuw een jaar waarin er jammer genoeg verschillende belangrijke namen uit de autosportwereld overleden. Charlie Whiting, Niki Lauda en Anthoine Hubert waren de belangrijkste namen.

Vaak werd er erg emotioneel gereageerd op de overlijdens maar volgens Olav Mol waren vooral de reacties op het dramatische overlijden van F2-piloot Anthoine Hubert overdreven.

“Dit gaan veel mensen me niet in dank afnemen, maar ik vond de reactie op het overlijden van Hubert toch wel redelijk overtrokken op bepaalde punten,” zei Olav Mol in gesprek met ‘GpUpdate’.

“Ik weet zeker dat tachtig procent van de twitteraars bijvoorbeeld nog nooit van hem had gehoord”, zegt de F1-commentator in gesprek met GPUpdate.net.

De commentator en analist van Ziggo Sport liet vervolgens verstaan dat het uiteraard een erg dramatische gebeurtenis was, maar hij vond het wel opmerkelijk dat de Formule 1 een minuut stilte hield voor één van de rijders uit de opstapklassen.

“Want wat doen we dan als er een F1-coureur overlijdt?”, vervolgt Mol. “Wat ik aan het geheel wel erg bijzonder en uitermate krachtig vond, is dat zijn moeder daar was. Dat had ik niet verwacht.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen