“Red Bull en Christian Horner denken enkel aan zichzelf”

Mercedes heeft gereageerd op een nieuw oproep van Christian Horner voor het veranderen van de motoren tegen het seizoen 2016.

Er gaat geen week voorbij of Christian Horner, de teambaas van Red Bull, laat nog maar eens verstaan dat de motorbevriezing moet aangepast worden, of dat er nieuwe motoren moeten komen tegen het seizoen 2016.

Ook nu liet Horner weer verstaan dat de motoren aangepast moeten worden en dat er anders constructeurs dreigen de Formule 1 te verlaten. Mercedes reageerde alvast op de uitlatingen van Horner door te stellen dat Horner en Red Bull enkel aan zichzelf denken en dus enkel de uitspraken doen uit eigenbelang.

“Niets is duidelijker dan wat we nu zien. Iemand behoort niet tot de top en vervolgens vindt die persoon dat de regels fout zijn,” aldus Paddy Lowe van Mercedes tegenover Adam Cooper. “Ik herinner me niet dat dit voordien reeds gebeurd is. Ik heb bij teams gewerkt die goede en minder goede jaren gekend hebben. Ik kan me niet herinneren dat er iemand zei dat de regels moesten veranderd worden zodat we opnieuw konden winnen. Ik snap het niet.”

“We hebben duidelijker regels en die zijn door iedereen goedgekeurd. De regels zijn er voor de stabiliteit van de Formule 1, zeker wat de power unit betreft. Wanneer sommigen op korte termijn vragen om de regels aan te passen dan doen ze dat uit eigenbelang,” besluit Paddy Lowe.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed