“Red Bull heeft veel voorsprong op de rest”

Dat Sebastian Vettel normaal zonder problemen de race in Bahrein zou hebben gewonnen mag duidelijk zijn. Het toont ook aan dat Red Bull voorlopig het beste pakket heeft.
Volgens veel insiders zal Red Bull ook de komende races erg sterk presteren. Het is echter maar de vraag of Red Bull niet net als vorig jaar zichzelf verslaat.

Ook vorig jaar presteerde Red Bull erg sterk maar verloor het eigenlijk de titel omdat het zelf enkele steken liet vallen alsook omdat de betrouwbaarheid niet goed was.

Lewis Hamilton is echter van mening dat Red Bull momenteel over het sterkste pakket beschikt en erg veel voorsprong heeft op de overige teams.

“De wagen van Red Bull is veel sneller dan de wagens van de andere teams,” aldus Lewis Hamilton. “Het is waanzinnig. De downforce die hun wagen vorig jaar had was op sommige punten bijna twee keer zoveel als de onze.”

“Fernando (Alonso) was ook erg snel en ze zijn dan ook sneller dan ons, maar het verschil met Vettel bedroeg bijna een halve seconde,” besluit de Brit.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}