Red Bull tevreden over Pierre Gasly maar geen nieuwe wissel met Alex Albon

AlphaTauri-rijder Pierre Gasly reed zich tijdens de GP van België in de kijker met zijn vele inhaalmanoeuvres en erg sterke performance. Bij Red Bull is men erg tevreden over de Fransman, maar aan een eventuele rijderswissel met Alex Albon wordt niet gedacht.


Gasly zijn zeer sterke performance tijdens de GP van België, alsook zijn prestaties de voorbije races, deden de speculaties aanwakkeren dat Red Bull eventueel zou overwegen om Gasly opnieuw van plaats te laten wisselen met Alex Albon.

Die laatste wisselde exact een jaar geleden met Gasly bij Red Bull omdat de Fransman ondermaats presteerde bij Red Bull. Ook Albon lijkt het al enige tijd moeilijker te hebben bij Red Bull maar volgens Red Bull-teambaas Christian Horner is er geen sprake van een eventuele omgekeerde wissel.

“Gasly presteert erg goed binnen de omgeving van AlphaTauri,” aldus Horner na afloop van de Belgische GP.

“De wagen is dit jaar erg goed. Ik denk dat het bij momenten ook een wagen is waarmee het eenvoudiger is om mee te rijden dan de onze. Alex zijn performances op zondag waren zeer sterk.”

“Hij reed opnieuw een goede race, zijn verdedigen, zijn inhalen, het moment waarop hij aanvalt, het is altijd erg sterk. In denk dan ook dat we de juiste richting uitgaan en het is ook goed om te zien dat ook Pierre opnieuw het goede tempo behaalt. Dat is ook waarom hij nog in ons programma zit, we zijn blij zoals het nu loopt.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print