“Red Bull komt wel terug”

Mercedes motorsportdirecteur Toto Wolff gelooft dat wereldkampioen Red Bull de problemen van Jerez wel te boven zal komen.
image
De eerste wintertest op het circuit van Jerez de la Frontera verliep allesbehalve vlekkeloos voor Red Bull Racing. Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo kwamen gezamenlijk niet verder dan 21 rondjes. Zelfs Marussia kon meer ronden afleggen op het Spaanse circuit dan de regerende wereldkampioen.

Toto Wolff gelooft echter niet dat de problemen zullen blijven duren voor Red Bull. De Oostenrijker is ervan overtuigd dat de RB10 in 2014 toch weer een standaard kan zijn. Ook teambaas Christian Horner heeft het volste vertrouwen dat zijn team er tegen de eerste race in Melbourne opnieuw zal staan om voor de overwinningen te vechten.

“Een constructeur met problemen is niet goed voor de Formule 1. Ik ben er echter zeker van dat ze sterk terug zullen komen, al hoop ik wel iets minder sterk dan de voorbije jaren. Allereerst hebben ze al een uitmuntende rijder in hun rangen. Daarnaast hebben ze ook een sterk team opgebouwd dat zeer goed samenwerkt. Ten derde beschikken ze ook over de middelen van hun moederbedrijf.” legt Wolff uit in The Mirror.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}