Red Bull wil Ferrari en McLaren het leven zuur maken

Red Bull racing kon het voorbije seizoen niet profiteren van het achterblijven van McLaren en Ferrari om kampioen te worden. De renstal maalt zich echter sterk dat het ook in 2010 volop de strijd kan aangaan met de topteams.
Sebastian Vettel verloor vorig seizoen de strijd van Jenson Button en ook Red Bull kon niet voldoende een vuist maken tegen Brawn GP. Enkele rijdersfouten alsook een wagen die niet betrouwbaar genoeg bleek te zijn, waren de oorzaak van de nederlaag.

Red Bull meent echter geleerd te hebben uit haar fouten en wil ook 2010 voluit voor de titel gaan. Men beseft echter dat renstallen zoals Ferrari en McLaren opnieuw vooraan zullen meestrijden en geen twee seizoenen op rij de tweede viool zullen spelen.

“We hebben heel wat geleerd uit het voorbije seizoen en we hebben ook heel wat maturiteit vergaard. We willen verder bouwen op de fundamenten van het voorbije seizoen en de lessen die we daaruit geleerd hebben. Ik denk dan ook dat Ferrari en McLaren tot op de limiet zullen gedreven worden,” aldus Christian Horner.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023