Red Bull wil vierde plaats opnieuw veroveren

Bij het team van Red Bull had men de vierde plaats bij de constructeurs als doel voor ogen gesteld. Helaas voor Coulthard en Webber, waren de afgelopen drie races niet succesvol en scoorde geen van beiden punten. Dit terwijl de concurrentie niet stil heeft gezeten.

Zowel Toyota als Renault scoorden de voorbije drie races heel wat punten. Ondermeer Timo Glock finishte voor Toyota op het podium, terwijl ook Nelson Piquet Jr. dat deed voor Renault. Resultaat is dat Red Bull haar vierde plaats in de wk-stand bij de constructeurs heeft verloren en het nu de tegenaanval moet inzetten. Volgens Dietrich Mateschitz is het behalen van de vierde plaats een absolute prioriteit voor het team.

"Dietrich Mateschitz wil de vierde plaats absoluut bereiken en er is uiteraard steeds heel wat druk aanwezig," zei Mark Webber tegenover Autosport. "Men heeft ons laten weten dat we ons uiterste best moeten doen om de vierde plaats te behalen, maar ik denk niet dat hij tweehonderd mensen zal ontslaan als we vijfde eindigen."

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022