Reeds 6 000 tickets meer verkocht voor de GP van België

Binnen twee weken vindt de GP van België plaats op het circuit van Spa-Francorchamps. Spa Grand Prix, de organisator van de F1-race in België is alvast tevreden over de ticketverkoop.

Met nog minder dan twee weken te gaan tot de eerste oefensessie zijn ze bij Spa Grand Prix erg tevreden over de ticketverkoop. Een woordvoerder van Spa Grand Prix kon nog niet ingaan op de definitieve verkoopcijfers omdat de verkoop van tickets nog bezig is maar men liet wel weten erg tevreden te zijn.

“Er werden reeds 6 000 tickets meer verkocht dan op hetzelfde moment vorig jaar,” zei een woordvoerder van Spa Grand Prix tegenover F1journaal.be

Op de website van de organisatie valt te lezen dat alle tickets voor de tribunes uitverkocht zijn. Spa-Francorchamps is één van de weinige circuits op de kalender dat hierin slaagt.

Nog even en de voorverkoop van tickets voor de GP van België via de diverse verkoopkanalen en websites stopt. Vanaf dan zijn er enkel nog tickets te koop aan het circuit. Wie van plan is om nog tickets te kopen voor bijvoorbeeld de oefensessies op vrijdag of de oefensessie en kwalificatie op zaterdag, die kan zich best haasten. Tickets aan de loketten van het circuit zijn meestal een stuk duurder dan nu in voorverkoop.

Wens je nog tickets te kopen? Surf dan zeker naar sportstadion.nl, de ticketpartner van F1journaal.be Tickets voor kinderen zijn er reeds vanaf 10 euro, volwassenen vanaf 20 euro. Ook zijn er nog een paar tribunekaarten beschikbaar. Klik hier om naar de beschikbare tickets voor de GP van België te gaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}