Renault: “Alle F1-teamleden moeten van thuis uit werken”

Het Renault F1 team heeft de opdracht gegeven aan haar medewerkers om zoveel mogelijk van thuis uit te werken.


Nadat de GP van Australië werd geannuleerd keerden de teamleden van Melbourne terug naar Europa en werd beslist dat de teamleden in quarantaine gingen. Bij Renault ondernemen ze nu echter bijkomende stappen.

Gisteren raakte immers bekend dat de ‘zomerpauze’ die normaal tijdens het F1-seizoen in augustus plaatsvindt naar voor wordt geschoven en wordt uitgebreid. Alle teams moeten drie weken hun fabriek sluiten en dat in de maanden maart en april.

Voorafgaand aan de verplichte sluiting heeft Renault immers aan haar personeel de opdracht gegeven om in de mate van het mogelijke van thuis uit te werken. Vanaf 23 maart wordt thuiswerk verplicht.

Opvallend bij Renault is echter dat ze met twee fabrieken werken waarbij er eentje in Groot-Brittannië ligt terwijl de andere in Frankrijk gevestigd is. De fabriek in Viry sluit van 20 maart tot 5 april, terwijl het hoofdkwartier in Enstone vanaf 30 maart gedurende 21 dagen zal sluiten.

“Onze beslissingen moeten voldoen aan de Franse en Britse richtlijnen, het beleid van de Renault Groep en ook met de autoriteiten in de F1,” zo luidt het in een statement van Renault.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen