Renault en McLaren overwogen boycott

Bernie Ecclestone heeft op het laatste moment nog een van de grootste problemen van zijn carière kunnen voorkomen. Volgens de F1 CEO zouden er twee teams bijna niet hebben willen deelnemen aan de openingsrace in Melbourne.

Renault en Mclaren moesten nog aardig wat geld ontvangen van Ecclestone en dreigden er dus op bepaald moment mee om nog andere teams te gaan aanspreken.

Het geld dat men nog zou moeten ontvangen werd beloofd aan de deelnemende teams en zou worden uitbetaald na de laatste vergadering op 17 maart. Volgens Ecclestone hadden de teams pas recht op het geld nadat iedereen de overeenkomst zou hebben ondertekend en dat was dus nog niet het geval. Het laatste wat Ecclestone zou willen was de afwezigheid van Renault en McLaren op Melbourne dus ging hij snel aan de slag.

Ondertussen is gebleken dat zowel Renault als McLaren toch zijn aangekomen in Melbourne en dat de problemen dus zijn opgelost. Echter is Ecclestone de bedreiging nog niet vergeten en vertelde hij nog dat dit geen goede onderhandeling was.

“Als men mij een wapen tegen mijn hoofd plaatst dan kan men er maar best voor zorgen dat het geladen is met kogels die niet afwijken. Ik weet niet of ze het lef hadden om ook echt te schieten maar hun manier van dreigen stond me helemaal niet aan. Ik heb de zaak ondertussen recht kunnen zetten maar in andere gevallen kan men maar beter uitkijken”, aldus Ecclestone.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023