Renault trekt HP aan als sponsor

Na het aantrekken van autoproducent Lada heeft de Franse renstal Renault nu ook een overeenkomst met het technologiebedrijf HP.
Hewlett Packard is voor alle duidelijkheid een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van de technologie. Het bedrijf biedt oplossingen aan bedrijven die in moeilijkheden zitten. HP doet dit voornamelijk door op een eenvoudige manier betrouwbaarheid te bieden.

Niet lang geleden ging Renault al in zee met de Russische autoproducent Lada en dat vooral omwille van het feit dat Vitaly Petrov er in 2010 zal racen. Dat extra inkomsten zeer welkom zijn bij de Franse renstal wisten we ook al langer dan vandaag. Zo zal ook Hewlett Packard dit seizoen haar merk door Renault doen opvallen binnen de sport.

“We zijn erg verheugd om met een wereldbedrijf als HP te kunnen samenwerken. Dat de F1 één van de betere mogelijkheden is om een merk bekender te maken is, dat werd reeds vaak bewezen. We hopen enerzijds dat we op die manier kunnen bijdragen in de doelstellingen die men bij HP heeft. Anderzijds kan HP ons ook vooruit helpen door ons te assisteren in de ontwikkelingen binnen onze renstal”, zo verklaarde Gerard Lopez bij Renault.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}