“Renault verraste me tijdens de eerste wintertest”

Jolyon Palmer is aangenaam verrast door de resultaten die Renault behaalde tijdens de eerste testweek.

In de algemene klassering van al de tijden die verspreid over de vier dagen gereden werden eindigde Renault met beide rijders in de top acht. Jolyon Palmer en Nico Hulkenberg wisten onder meer beide bolides van Williams, Force India en Haas achter zich te houden.

“Het was een aangename verrassing,” aldus Jolyon Palmer. “We weten momenteel nog niet waar we ons exact bevinden. Er rest ons volgende week uiteraard nog veel werk te doen, dat is echter voor iedereen het geval.”

Palmer geeft ook toe dat het erg moeilijk is om in te schatten waar Renault zich effectief bevindt.

“Ik denk dat we een erg sterke week achter de rug hebben, toch op het vlak van de performance. We weten echter niet waarmee iedereen bezig is. We weten niet wat de anderen nog zullen brengen, welke updates ze volgende week zullen introduceren en welke updates ze in Melbourne zullen introduceren. We zullen moeten afwachten en zien wat er gebeurt.”

“De wagen voelt goed aan en we hebben op het vlak van de snelheid heel wat vooruitgang geboekt, ook op de tijdlijsten ziet het er goed uit,” besluit Palmer. “Er is nog meer op komst. Ik heb het gevoel dat we ons in een goede positie bevinden.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print