“Renault was een foute keuze voor Daniel Ricciardo, met McLaren kan hij terugkeren naar de top”

Daniel Ricciardo
McLaren F1 team

Volgens Martin Brundle heeft Daniel Ricciardo destijds duidelijk de foute keuze gemaakt door van Red Bull naar Renault over te stappen. Zijn keuze voor McLaren is volgens Brundle veel beter.

Brundle beseft dat Ricciardo niet veel keuze had en dat McLaren volgens hem voor de Australiër de meest voor de hand liggende keuze was.

“Tenzij hij op de een of de andere manier bij Mercedes zou geraken, waar zou hij anders heengaan? Ik zie hem niet terugkeren naar Red Bull. Hij had waarschijnlijk bij Red Bull moeten blijven maar hij had het gevoel dat Max alle aandacht kreeg en dat kan ik echt wel begrijpen.”

De nood om weg te gaan was overduidelijk groot bij Ricciardo, al maakte Ricciardo daarbij volgens Brundle overduidelijk geen goede keuze door naar Renault te gaan. Brundle vindt de beslissing om naar McLaren overduidelijk een betere keuze.

“Renault was een foute keuze, iets dat we allemaal toen al dachten, maar ik denk dat hij absoluut het gevoel had dat hij weg moest bij Red Bull.”

“Ik geloof dat hij het nodige geduld heeft, en dat ook zij geduld hebben, als hij bij McLaren blijft, dat zij hem terug bij de top kunnen brengen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022