"Renault zal veel beter zijn in 2008"

Renault kent geen al te best seizoen. De wereldkampioen van de voorbije twee seizoenen, zag samen met het vertrek van Fernando Alonso ook de prestaties enorm verminderen. Over een eventueel verband tussen de mindere prestaties en het vertrek van de Spanjaard is al menig woord gevallen, maar volgens Flavio Briatore is er beterschap op komst voor volgend seizoen.

Volgens de Italiaan zal Renault volgend jaar opnieuw naar een beter niveau klimmen wat de prestaties betreft. Ook de beslissing om de ontwikkeling van de huidige wagen stop te zetten en zich compleet te focussen op de wagen van volgend seizoen zal daarbij een serieuze rol spelen.

"We zullen ongetwijfeld opnieuw een winnende wagen kunnen maken. We weten nu hoe we een wagen voor de banden moeten maken, dat wisten we een jaar geleden niet. De eerste testresultaten van de R28 in de windtunnel zijn ook veelbelovend. Het team is ook hetzelfde als voordien, en ze zijn zeker en vast niet vergeten hoe ze een snelle en winnende maken moeten maken. Ik heb er dan ook een goed oog op dat we opnieuw naar onze positie van vorig jaar kunnen klimmen," aldus een erg gedreven Flavio Briatore. 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print