Ricciardo: “Renault moet meer in zichzelf geloven”

Volgens Daniel Ricciardo moet iedereen binnen het Renault F1 team meer in eigen kunnen en talent geloven. Volgens de Australiër is dat de sleutel tot betere resultaten.


Aan talent, capaciteiten of de middelen ontbreekt het Renault volgens Ricciardo niet. Het is gewoon een kwestie om er voor te zorgen dat dit alles zo goed mogelijk benut wordt.

“Ik geloof nog steeds dat we over alle middelen beschikken om betere resultaten te behalen, resultaten zoals bijvoorbeeld McLaren behaald,” zei Ricciardo voorafgaand aan de zomerpauze.

“De anderen weten iets vaker goed te presteren,” zei Ricciardo tegenover ‘Sky Sports F1’. “Ik denk dat ze dat waarschijnlijk iets vaker zullen doen dan dat wij kunnen.”

Volgens Ricciardo is geloof in eigen kennis en kunde cruciaal om de resultaten te doen verbeteren.

“Ik heb het gevoel dat wanneer we het weekend vooraan kunnen aanvatten dat we daar dan ook normaal eindigen. Het draait waarschijnlijk rond het beter begrijpen en we moeten ook meer vertrouwen in onszelf hebben.”

“We moeten vertrouwen hebben en de sfeer in het team moeten we goed houden, ik vertrouw er immers in dat we goed genoeg zijn,” besloot Ricciardo.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022