Ricciardo: “Voor Bottas eindigen is het doel”

Nadat Valtteri Bottas hem met 0,001 seconde verschil verslagen heeft tijdens de kwalificatie wil Daniel Ricciardo tijdens de GP van Italië graag voor Bottas finishen.

“De vijfde startplaats was het meest realistische doel voor ons tijdens de kwalificatie. We wisten dat het haalbaar was indien alles goed ging en de zesde plaats is erg dicht daarbij. Het is teleurstellend dat het verschil maar één duizendste van een seconde is… Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal,” klonk het bij Ricciardo.

Wanneer Sky Sports hem vraagt of het misschien aan zijn maaltijd van gisterenavond lag, antwoordde hij het volgende.

“Het zou kunnen, maar ik had maar één stuk op. Normaal eet ik er anderhalf of twee per avond. Ik ga de pizza niets verwijten. Ik zou zeggen dat ik met een portie die ik normaal eet achter Max beëindigd zou zijn,” grapte Ricciardo.

Niet alleen Bottas zal zijn rivaal zijn tijdens de race, hij zou namelijk ook een poging willen wagen om te strijden tegen de Ferrari-piloten.

“We zijn nog steeds tevreden met het resultaat van vandaag en zullen zien wat we kunnen doen tijdens de race. Als vijfde finishen is het doel, al zou het ook leuk zijn om nog te strijden met de Ferrari’s. Een goede start zou hierbij alleen maar helpen,” besloot de Australiër.

Geschreven door Anouck Jaspers
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}