“Rijderskeuze McLaren draait rond meer dan alleen komend jaar”

Nog steeds heeft McLaren niet beslist over haar rijdersduo voor komend seizoen. Volgens Eric Boullier betekent dat echter niet dat er problemen zijn.

Alonso is nog steeds niet officieel bevestigd bij McLaren maar dat de Spanjaard voor hen zal rijden is een publiek geheim. Veel meer is er te doen rondom de tweede rijder bij het team. De keuze lijkt daarbij vooral te gaan tussen Magnussen en Button.

Donderdag was er een bestuursvergadering bij McLaren. Er werd verwacht dat er dan een beslissing zou genomen worden, maar ook dan was er nog steeds geen definitieve beslissing over het rijdersduo.

Volgens Eric Boullier, de racedirecteur bij McLaren, betekent het aanslepen van die beslissing echter niet dat er problemen zijn bij McLaren.

“Er is geen probleem, het vraagt simpelweg tijd om te bekijken wat er goed is voor McLaren,” zei Boullier tegenover Sky Sports. “Ik kan jullie echter geen tips geven want ik weet het ook niet. Er is immers nog geen beslissing genomen.”

“Ik weet dat er heel wat fans zijn. Fans van Jenson, fans van Kevin en hopelijk ook heel wat fans van McLaren. Het draait echter allemaal rond de juiste beslissing voor de toekomst van McLaren en niet enkel voor het komende jaar, maar ook de jaren daarna,” besluit Boullier.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}