Rio Haryanto nog steeds niet zeker dat hij het F1-seizoen mag afwerken

Haryanto weet nog steeds niet of hij zijn eerste seizoen in de F1 kan afwerken. Hij is nog steeds opzoek naar sponsors om zekerheid te krijgen.

Toen Haryanto in de F1 kwam was het nog niet zeker of hij zijn seizoen wel zou kunnen afwerken. De GP van Hongarije, die volgend weekend plaatsvindt, is de laatste race die hij met zekerheid zal rijden. Haryanto komt nog 7 miljoen te kort om zijn debuutjaar af te werken en is nu dus volop op zoek naar sponsors.

“We weten niet wat de rest van het seizoen voor ons brengt. We hadden met Manor een contract tot en met Hongarije. Nog niets is zeker, maar we hebben wel al potentiële sponsors,” liet zijn manager weten tegenover ‘Jakarta Globe’.

Jordan King liet tijdens de tweede testdag in Silverstone, die gisteren plaatsvond, weten dat hij klaar is voor de F1. Hij testte voor Manor, dus het kan zijn dat hij het zitje van Haryanto gaat overnemen.

“Het team is tevreden over Rio. We hopen dat hij het jaar kan afmaken en ook in 2017 zal rijden in de koningsklasse van de autosport.”

Geschreven door Anouck Jaspers
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer