Räikkönen: "Ik kan de druk bij Ferrari aan"

Kimi Räikkönen moet de leegte opvangen die Michael Schumacher bij zijn afscheid van de formule 1 achterliet. Bij Ferrari hoopt men dat de Fin samen met Felipe Massa voor een nieuwe titel bij de constructeurs en de rijders kan zorgen. Er rust met andere woorden een serieuze druk op de schouders van Räikkönen.

"Ik ben Schumacher niet en iedereen weet dat," zei Räikkönen. "Niemand kan trouwens vergelijkingen maken, tenzij na een aantal races en zeker niet alvorens ik ben gestart. Het is ook normaal dat de mensen willen vergelijken, maar ik ben iemand compleet anders en heb mijn eigen persoonlijkheid."

Felipe Massa en Kimi Räikkönen zullen allebei dezelfde middelen van het team ter beschikking krijgen. Er zal ook geen nummer één zijn binnen het team. Ook Räikkönen is daarvan overtuigd.

"Ik denk enkel en alleen aan wat ik kan doen om het team te helpen en denk ook niet dat er een nummer één zal zijn. Massa en ik zullen hetzelfde materiaal hebben en alles zal afhangen van ons individueel talent."