“Robin Frijns keert niet terug naar de GP2”

De voorbije dagen waren er geruchten ontstaan dat de Nederlander Robin Frijns zou overwegen om terug te keren naar de GP2, maar zijn management ontkent de geruchten in alle toonaarden.

Vorig seizoen was Robin Frijns testpiloot bij het Sauber F1 team en dit seizoen is de Nederlander reserverijder bij het Caterham F1 team. De Nederlander komt echter amper tot rijden en zelfs de recente wijzigingen in het management zorgen blijkbaar niet echt voor beterschap.

In die mate zou de ontevredenheid zo groot zijn dat Frijns overweegt om terug te keren naar de GP2, een raceklasse waarin hij indruk maakte door tijdens zijn tweede raceweekend een race te winnen. Het management van Robin Frijns ontkent echter dat er met teams uit de GP2 gesproken wordt.

“We hebben daar echt geen moment over nagedacht”, aldus Timo Gans, die het management doet van de Nederlander.

“We hebben geen enkele seconde nagedacht over het doen van een stap terug naar de GP2”, zei Timo Gans tegenover GPUpdate.net. “We willen vooruit, wat een racestoeltje in de Formule 1 betekent.”
a:0:{}
Tijdens de GP van Italië worden de hoogste topsnelheden van gans de F1-kalender behaald. Er vielen alvast enkele opmerkelijke resultaten te noteren.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print