Rome organiseert voorstelling ter ere van Ayrton Senna

In Rome vindt over enkele weken tijd een voorstelling plaats ter ere van Ayrton Senna.
Een voorstelling ter ere van het leven van wijlen Ayrton Senna da Silva zal het weekend na de Grand Prix van Italië plaatsvinden. Ook het 15-jarig bestaan van Senna’s instituut zal op dat moment in Rome van de nodige aandacht worden voorzien.

Vijftien jaar geleden richtte men een instituut op dat met de opbrengst van ondermeer Senna’s merchandising de Braziliaanse kinderen een betere toekomst moest bezorgen. Dat Senna altijd al een hart voor kinderen had moeten we jullie vast niet meer vertellen want nu nog levert de merchandising van de Braziliaanse legende enorm veel geld op, geld ten goede van Braziliaanse kinderen in nood.

Zo zal de wereldberoemde fotograaf Keith Sutton tijdens de voorstelling terug in de geschiedenis van de sport duiken om vervolgens Senna’s mooiste momenten nog eens op een rijtje te zetten. Geweten is dat Sutton een goede vriend was van Ayrton Senna en dat zijn verhalen omschreven worden als wonderbaarlijk. Verder zullen ook nog drie wagens waarmee Senna in de F1 racete te bezichtigen zijn.

Het event gaat door van vrijdag 18 tot zondag 20 september te Rome in Italië, het weekend na de GP van Monza dus.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}