Ron Dennis: "Ferrari mag dubbelzege behalen in Brazilië"

Ron Dennis zal vandaag een gelukkig man geweest zijn in China. Zijn poulain Lewis Hamilton won in Shanghai en telt daardoor nu zeven punten voorsprong op Felipe Massa. Nu mag er uiteraard niets meer misgaan en Ron Dennis liet dan ook al weten dat McLaren het voorzichtig zal aanpakken in Brazilië.

Van Ron Dennis mag Ferrari zelfs in Brazilië de dubbel behalen, de focus bij McLaren ligt dan ook op het behalen van de rijderstitel met Lewis Hamilton. Voor de constructeurstitel zal McLaren immers tot het uiterste moeten gaan en dat lijkt men niet van plan te zijn.

"We zouden er geen probleem mee hebben dat Massa eerst over de finish rijdt, gevolgd door Räikkönen. Daar maken we ons hoegenaamd geen zorgen over. Ik denk niet dat ze echt veel beter dan ons zullen zijn, maar zoals reeds gezegd maken we er ons compleet geen zorgen over," aldus Ron Dennis.

"Onze doelstelling zal in Brazilië finishen zijn en doen wat we moeten doen om de titel te winnen. Uit de problemen blijven zal dan ook zeer belangrijk zijn," besluit Ron Dennis.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen