“Ron Dennis kan nog problemen krijgen”

Bernie Ecclestone heeft onlangs laten weten dat voormalig teambaas Ron Dennis evenveel kans maakt op een bestraffing als alle andere medewerkers van McLaren. Volgende week al zal er een zitting plaatsvinden omdat Lewis Hamilton de stewards probeerde te misleiden na afloop van de GP van Maleisië. Ron Dennis maakte eerder al bekend dat hij het bekeken houdt in de F1 en dat hij zich vanaf nu zal gaan inzetten voor enkele andere projecten van McLaren. Volgens Ecclestone kan Ron Dennis zich maar beter zorgen beginnen maken want ook hij kan medeplichtig bevonden worden aan het schandaal dat zich enkele weken heeft voorgedaan.

“Het wil niet zeggen dat Ron niet kan gestraft worden omdat hij geen deel meer uitmaakt van de sport. Ik weet niet of hij bewust heeft besloten om het team van McLaren te verlaten maar indien hij met de zaak te maken heeft zal hij er nog van horen. Men wil vooral weten wat er nu precies is gebeurd tijdens de GP van Maleisië en wat er dan verder zal gebeuren is niet mijn zaak”, zo vertelde Bernie Ecclestone.

Dave Ryan werd alvast bedankt voor bewezen diensten omdat hij Lewis zou hebben opgedragen het radiogesprek anders te formuleren. Beide heren hadden er wel niet bij stilgestaan dat Jarno Trulli zijn verdiende plaats zou terugkrijgen na een onderzoek na afloop van de race. Één ding is duidelijk, Ron Dennis is voorlopig nog niet helemaal van de sport af.

“Als Ron gestopt is om te vermijden dat men ook hem zou gaan verhoren dan is hij serieus mis deze keer. Dit draait niet om persoonlijke redenen maar we willen zien of er nog meer aan de hand is dan dat we al te weten zijn gekomen”, zo sloot Ecclestone af.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA