Rosberg: “Morgen wordt een interessante race …”

Nico Rosberg slaagde er tijdens de moeilijke omstandigheden op het circuit van Interlagos in om de tweede tijd neer te zetten. Een prestatie waarmee hij alleen maar tevreden kan zijn.
image
Rosberg blikt voorlopig tevreden terug op zijn raceweekend in Brazilë. Even had hij wel gehoopt om de polepositie te kunnen veroveren, aangezien het gisteren tijdens de oefensessies uitstekend ging, maar uiteindelijk bleek Sebastian Vettel veel te snel te zijn. Desondanks is de Duitser erg tevreden met de tweede plaats op de startgrid.

“Het was een erg goede dag waarbij alles volgens plan verliep. Onder deze omstandigheden is het natuurlijk altijd erg moeilijk, aangezien een fout snel gemaakt is. Het ganse team heeft het echter uitstekend gedaan. De strategie, met aan het einde twee snelle ronden achter elkaar op intermediates was perfect.” zei Nico Rosberg. “Ik slaagde erin om een goede ronde te rijden.”

“Het zag er gans het weekend al goed uit op een natte baan, jammer genoeg was Sebastian vandaag te snel, veel te snel zelfs. Ik ben echter was verrast over de achterstand op hem. Zelfs indien alles perfect zou zijn gelopen dan had ik hem nog niet kunnen verslaan. Vanuit dat standpunt is de tweede plaats dan ook goed.”

Nico Rosberg hoopt morgen dan ook op regen, aangezien zijn wagen gans dit weekend al uitstekend heeft gepresteerd onder natte omstandigheden.

“De kans op regen is morgen 50-50,” aldus Rosberg. “Het kan dan ook een erg interessante race worden morgen. En dat is leuk, is het niet?”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print