Rosberg tevreden met zevende plaats

Nico Rosberg kroonde zich de voorbije GP-weekends tot de koning van de oefensessies. In China was dat al wat minder het geval en ook in de kwalificatie kwam de Duitser niet verder dan een zevende plaats.
Rosberg start morgen van op de zevende plaats terwijl teamgenoot Nakajima zich tevreden moet stellen met de vijftiende tijd. De Japanner boekt echter één plaatsje winst op de grid doordat Timo Glock vijf plaatsen achteruit moet door het wisselen van zijn versnellingsbak.

“Dit is nu eenmaal de plaats waar we thuishoren. We zijn het vierde beste team en de zevende plaats is dan ook min of meer de positie waar we ons aan hadden verwacht,” zei Rosberg na afloop van de kwalificatie. “Wat onze strategie betreft ziet het er goed uit en maak ik me geen zorgen over onze racesnelheid. Als je terugkijkt naar Maleisië, dan zie je dat we ook daar snel waren ook al hebben we problemen met zowel de zachte als de harde band. Het zal dan ook afwachten zijn en zien hoeveel benzine de wagens rondom ons aan boord hebben.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023