Rosberg: “We verdienden een beter resultaat”

Nico Rosberg reed een solide race en zag dat beloond worden met een vijfde plaats. Toch vindt de Duitser dat hij en vooral het team meer en beter verdienden.
Kazuki Nakajima reed samen met Nico Rosberg een ijzersterke eerste stint maar plots verloor de Japanner bij de eerste serie pitstops heel wat plaatsen. Uiteindelijk kon Rosberg de eer van Williams redden maar er zat inderdaad heel wat meer in voor het team.

Toch had het ook slechter kunnen zijn voor Rosberg, want niemand minder dan Jenson Button moest hij weten af te stoppen tijdens de laatste ronden van de race.

“Het geeft je niet het meest comfortabele gevoel als er een grote witte wagen naar je komt toegereden en de kloof dicht met zo’n anderhalve seconde per ronde. Ik wist echter dat het hier moeilijk is om in te halen en hij had geen KERS, dus was het geen al te groot probleem,” aldus Rosberg. “Het team kreeg echter niet wat het verdiende. Ik denk dat het probleem vooral bij Barrichello lag. Tijdens de middelste stint ging die verdomd traag. Dat vertraagde me enorm en kostte me de vierde plaats aan Felipe.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}