Rosberg wil Schumacher verslaan

Rosberg wil beter doen dan Schumacher.
De Duitse rijder Nico Rosberg zal zich gedurende het komende seizoen aan zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher moeten spiegelen. Beide rijders beschikken dan over dezelfde wagen en Rosberg wil uiteraard de beste van de twee worden.

Nico Rosberg liet in 2008 en 2009 duidelijk zien dat hij een plaatsje verdient bij één van de grotere renstallen op de grid. Nakajima werd zowat in de schaduw gereden door Rosberg maar of de Duitser daar in 2010 opnieuw in zal slagen bij Schumacher is nog maar de vraag. In principe is wat Alonso in 2005 en 2006 deed gerust herhaalbaar in deze fase van de carriere van Schumacher, of net weer opnieuw niet meer?

“Onze behandeling binnen het team zal niet verschillen want zo werkte Mercedes voorheen altijd al. Je teamgenoot is de persoon waaraan je je gaat spiegelen want hij beschikt over identiek dezelfde wagen als jij. Net daarom wil ik het dus beter dan Michael doen in 2010. Vroeger was ik trouwens supporter van Mika Hakkinen en toen al was ik blij als deze Michael kon verslaan.”

“Wat Michael betreft kan ik nog zeggen dat hij sinds 2006, het jaar dat hij stopte, altijd enthousiast en actief is gebleven. Hij wil terug racen in de F1 en hij is erg tevreden op dit ogenblik, dat is wat er gaande is met hem”, aldus Nico Rosberg, de zoon van voormalig rijder Keke Rosberg.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}