Ross Brawn: “Button blijft”

Meesterstrateeg Ross Brawn denkt niet dat Jenson Button in 2010 voor een andere renstal zal gaan rijden. Volgens Brawn zouden de beste zitjes bovendien al gevuld zijn voor komend seizoen.
Het succes bij Brawn GP valt moelijk te beschrijven want we mogen toch wel stellen dat één van de beste technische directeurs meteen in zijn eerste seizoen met zijn eigen renstal de titel behaalde. Voor alle duidelijkheid zeggen we er wel nog eens bij dat de BGP001 nog grotendeels door Honda werd ontworpen en dat de renstal waarschijnlijk daardoor in de tweede helft van het seizoen haar voorsprong nog aanzienlijk zag krimpen. In 2010 zullen de wagens van Brawn GP volledig zelf moeten worden ontworpen en bestaat er het risico dus dat de competitiviteit van de renstal daalt. Toch zal Button volgens Brawn niet snel gaan overlopen maar dan moet men wel zijn salaris terug gaan aanpassen.

“Momenteel moeten we op zoek naar onze mogelijkheden want we kunnen uiteraard enkel verder samenwerken indien beide partijen het eens geraken. Het moet voor ons betaalbaar blijven terwijl Jenson er dan weer genoeg aan moet hebben”, aldus Ross Brawn.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}