Rossi mag tijdens twee raceweekends in actie komen

Alexander Rossi mag van het Caterham F1 team tijdens twee vrijdagen in actie komen voor de renstal.

Rossi, momenteel actief in de GP2 voor Caterham, zal tijdens de raceweekends in Canada en de Verenigde Staten van Amerika in actie komen. Rossi zal dat telkens doen tijdens de eerste van de twee vrije oefensessies op vrijdag.

Alexander Rossi verrichtte dit seizoen reeds heel wat werk in de F1-simulator van Caterham. Hij ziet nu zijn inzet alsook het goede werk dat hij reeds verrichtte beloond door effectief te mogen testen op vrijdag.

“Iedere keer wanneer ik in een F1-bolide kan stappen wacht me belangrijk werk,” aldus Rossi. “Montreal en Austin zijn voor mij belangrijke races en ik wil het team dan ook bedanken dat het mij de opportuniteiten blijft geven zodat ik kan blijven doorgroeien naar een racezitje in de Formule 1.”

“Mijn programma in de GP2, gecombineerd met mijn werk als reserverijder in de Formule 1, zorgt ervoor dat ik waardevolle ervaring opdoe voor de toekomst. Ik heb dit seizoen reeds heel wat uren doorgebracht in de F1-simulator maar Montreal zal de eerste keer zijn dat ik echt plaatsneem in de CT05 op een echt circuit. Ik kijk er naar uit en hoop in Canada en de USA een positieve sessie mee te maken,” besluit Rossi.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}