Rusland Grand Prix Spel 2019: Minimaal 300 Euro aan prijzen!


Let op: de race begint zondag al om 13.10 uur.

Na drie zeges op rij is er geen twijfel meer mogelijk: Ferrari heeft een geweldige stap gezet na de zomerstop. Met de hoge topsnelheid van de Italiaanse fabrikant lag een overwinning in Spa en Monza voor de hand, maar het 1-2’tje op het stratencircuit van Singapore kwam als totale verrassing.

Ook dit weekend wordt er geracet op een stratencircuit. In Sochi is een parcours uitgetekend rondom het olympische park van de Winterspelen in 2014. Een circuit dat Mercedes uitermate goed ligt. Na vijf Russische Grand Prix’ staat de teller op vijf overwinningen voor de Duitse renstal. Maar juist nu lijkt daar verandering in te kunnen komen met de topvorm van Ferrari.

Klik hier om direct naar het spel te gaan

Waarom meedoen aan een Rusland Grand Prix Spel?
– Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 300 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 67 euro.
– Win 2.500 Euro met het Rusland Grand Prix Race to Abu Dhabi Spel 3 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022