Schumacher eert Ferrari-fans

Michael Schumacher heeft via een mededeling in de Italiaanse pers laten weten dat hij Ferrari en haar fans steeds veel voor hem betekend hebben en dat ook nog in de toekomst zo zal zijn.
Schumacher deelde in een brief mee dat Ferrari steeds veel voor hem betekend heeft en dat hij ook steeds veel steun heeft gekregen van de fans van het Italiaanse automerk.

De zevenvoudig wereldkampioen liet weten dat het een eer was om voor Ferrari te mogen rijden, alsook de steun van haar fans te krijgen. De Duitser hoopt dat hij ook in de toekomst nog die steun zal krijgen.

“Gedurende 14 jaar maakte ik deel uit van Ferrari en gedurende 14 jaar maakte Ferrari deel uit van mij. Ferrari zal steeds een groot deel van mijn hart uitmaken. Ik zal altijd terugdenken aan die warmte, steun en toewijding die ik van de Ferrari-fans heb gekregen,” aldus Schumacher.

“Ik voelde me welkom bij jullie en ik heb steeds geprobeerd om jullie passie en plezier te geven terwijl ik aan het strijden was op het circuit,” besluit Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}