Schumacher heeft tijd nodig

Michael Schumacher verklaarde zopas dat zijn race in Bahrein perfect naar wens zou zijn verlopen. Wat hadden we anders verwacht?
Michael Schumacher heeft geen last van spierpijn en na drie jaar afwezigheid is dat toch wel een positief punt. Slechts vier keer kregen de teams tijdens de afgelopen winterstop de gelegenheid tot testen. Schumacher heeft voor het eerst in lange tijd nog eens kunnen genieten van een race want de dominante jaren daarentegen leverden hem persoonlijk minder sensatie op. Al was er nu ook maar weinig sensatie tijdens de race.

“Ik ben nog steeds zeer tevreden over mijn wedstrijd in Bahrein. Gedurende drie seizoenen bleef ik afwezig tijdens races en bovendien heb ik ook niet vaak gereden gedurende de winterstop. Het zou maar raar zijn indien ik zou instappen en meteen aan de top zou meerijden. Zelf ging ik er alvast niet vanuit dat dat het geval zou zijn. Ik kon me rustig houden gedurende de hele race en daar voelde ik me erg goed bij. Ik kwam later dan gepland terug in de garage en toen begonnen de voorbereidingen a meteenl. Niet veel later ging de race van start”, zo verklaarde Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}