Schumacher is tevreden voor Button en Brawn

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher toonde zijn tevredenheid voor de wereldtitel die Jenson Button en z’n goede vriend Ross Brawn het voorbije weekend op hun naam wisten te zetten.
Michael Schumacher draagt nog steeds een outfit van Ferrari en de Duitse legende heeft nog steeds een adviserende rol binnen de Italiaanse renstal maar zijn tevredenheid voor de renstal van Brawn GP was er duidelijk wel na afloop van de GP van Brazilië. Schumacher werkte gedurende vele jaren nauw samen met Ross Brawn en geweten is dan ook dat de Duitser meerdere overwinningen te danken heeft aan de strategische zetten van de man die nu eigenaar is van het beste team op de grid. Volgens Schumacher zit de titel dus op de juiste plaats.

“Het gevecht om de titel is al over en ik zou de persoonlijk wel liever gehad hebben dat het tot in de laatste race van het seizoen had geduurd maar in mijn eigen periode als rijder speelde ik natuurlijk ook liefst op zeker. Ik ben echt tevreden voor Jenson en Ross want ze hebben echt het hele seizoen laten zien waartoe ze in staat waren. Ross ken ik al heel lang en zeker hij heeft recht op dit succes als je het mij vraagt”.

“Vettel heeft nog heel wat tijd om zich te tonen en ook hij kende een geweldig seizoen in 2009. Vettel heeft duidelijk laten zien dat ook hij alles heeft om de titel ooit te pakken maar dat mag hij niet vergeten terwijl hij nu teleurgesteld is. Hij zal enkele dagen nodig hebben om het van zich af te zetten maar van hem zien we zeker nog speciale momenten”, aldus Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}