Schumacher: “Momenteel zit ik niet op het niveau van Rosberg”

Mercedes GP-rijder Michael Schumacher heeft zopas toegegeven dat hij momenteel het niveau van teamgenoot Nico Rosberg niet kan aanhouden.
Op dit ogenblik moet Michael Schumacher het in het klassement met 56 punten minder stellen dan teamgenoot Nico Rosberg die uiteraard in dezelfde wagen rijdt. Rosberg deed het ook nog eens tien keer beter tijdens een kwalificatie in 2010. Schumacher zelf steekt dan ook niet onder stoelen of banken dan hij het niveau van Rosberg momenteel nog niet kan aanhouden. Wel blijft de Duitse legende in een achtste wereldtitel geloven.

“Persoonlijk bekijk ik alle details en moet ik toegeven dat het gedrag van de huidige wagen mij niet in staat stelt om het niveau van Nico aan te houden. Tijdens races evenaar ik zijn tempo regelmatig maar tijdens zowat elke kwalificatie verlopen mijn sessies minder positief. Ik weet perfect op welke manier ik dit kan veranderen en het spreekt voor zich dat ik me vooral op die punten zal concentreren. Bij Ferrari voelde ik mij comfortabeler in de wagen en dat is momenteel nog niet het geval. Het team zal veranderingen doorvoeren, en dan verandert de situatie pas helemaal. Ik geloof in het verwezenlijken van mijn doelstelling, ik geloof in een extra wereldtitel”, aldus Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print