Schumacher neemt deel aan kartingwedstrijd in Las Vegas

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zal samen met Sebastien Buemi naar Las Vegas gaan alwaar beide heren zullen deelnemen aan een kartwedstrijd.
Dit weekend vindt in Las Vegas de zogenaamde SKUSA Supernationals plaats, een kartwedstrijd waaraan opnieuw de beste rijders ter wereld zullen deelnemen. Michael Schumacher zal samen met Toro Rosso-rijder Sebastien Buemi wel rekening moeten houden met het feit dat er meer dan 300 rijders zijn ingeschreven en dat er dus tegenstanders in overvloed zullen zijn.

Schumacher en Buemi zullen uiteraard meteen van start mogen gaan in de Super Pro KZ2 klasse aangezien beide rijders hun ervaring reeds op alle televisieschermen konden aantonen. Het materiaal dat Schumacher en Buemi ter beschikking zullen krijgen komt van het Tony Kart Racing Team dat al jaren samenwerkt met Schumacher.

Tot slot kunnen we jullie nog meedelen dat ook Nelsinho Piquet en Pietro Fittipaldi zullen deelnemen aan deze wedstrijd. Pietro Fittipaldi is voor alle duidelijkheid de kleinzoon van Emerson Fittipaldi die in de F1 maar liefst drie rijderstitels wist te behalen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}