Schumacher optimistischer over zegekansen

Onlangs wist Michael Schumacher nog te vertellen dat de MGP W01 waarschijnlijk niet de snelste wagen zou zijn tijdens de openingsrace in Bahrein. Teamgenoot Nico Rosberg bracht duidelijk verandering in die mening.
Michael Schumacher is zich de afgelopen dagen duidelijk op de rondetijden gaan richten en heeft vervolgens op die manier proberen te bepalen welke wagen nu het snelst zal zijn wanneer het hele circus richting Bahrein zal afreizen. Dan was het plots Nico Rosberg die op zaterdag de MGP W01 bovenaan het lijstje van de rondetijden plaatste. Schumacher wijzigde daardoor dus zijn eerdere verklaring, al trekt hij zijn woorden niet helemaal in.

“Ik had eerder het gevoel dat onze wagen trager was maar het ziet er sterk naar uit dat onze tegenstanders meer benzine aan boord hadden. De tijden zagen er in elk geval niet zo goed uit. Nu ik de data heb kunnen inkijken, nu ziet het er toch weer beter uit maar we kunnen toch maar best realistisch blijven. Laat ons afwachten wat de realiteit zal brengen”, aldus Michael Schumacher.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}